Biercafé

Update oktober: Oproer is nu tijdelijk een bierwinkel!
Vanwege de Corona maatregelen is het biercafé gesloten. Maar niet getreurd: het biercafé is nu omgetoverd tot bierwinkel. Hier kun je je favoriete Oproer biertjes halen en alle pakketten uit onze webshop. Je kunt ook vers tapbier halen bij ons! We vullen een 0,5L fles (een zogeheten growler) met het bier waar jij nu zo naar snakt. Help Oproer de winter door en kom langs bij de bierwinkel! Je kunt je webshop bestellingen afhalen in de Bierwinkel, maar je kunt ook langskomen en ter plekke iets uitkiezen. Houd onze social media in de gaten voor actuele kortingen en gratis-bier-acties! Tot snel!

Openingstijden biercafé bierwinkel
De winkel is open voor het afhalen van bestellingen en losse verkoop op:
Woensdag 15:00 – 19:30
Donderdag 15:00 – 19:30
Vrijdag 15:00 – 19:30
Zaterdag 13:00 – 19:30
Zondag 15:00 – 19:30

Oproer biercafé
We willen een ontmoetingsplek zijn die voor iedereen toegankelijk is en ook is verbonden met de buurt. Ons publiek is dan ook heel divers. Oproer maakt zich hard om ook zo kind- en diervriendelijk mogelijk te zijn.

Drinken
Ons café serveert natuurlijk alle Oproer-bieren, op tap en fles. We hebben ook onze eigen glutenvrije bieren (24/7, Uncut IPA en Refuse/Resist)!
Naast bier hebben we een breed assortiment aan andere dranken.

Inspireren
We willen onze bezoekers inspireren door middel van de manier waarop we dingen doen. Oproer is een onafhankelijke Do It Yourself-plek waar duurzaamheid en respect voor het milieu, mensen, dieren en bieren belangrijke waarden voor ons zijn. Bij Oproer evolueert niet alleen het bier en het eten constant, maar ook de plek zelf. We gebruikten gerecyclede materialen van de brouwerij om het interieur van de pub en het restaurant te bouwen.

Ons terras
We hebben een heel erg gaaf terras met alle ruimte. Een enorm zitgedeelte waar we ook soms evenementen organiseren en veel ruimte hebben om te spelen, zoals een voetbalveld, speeltuin, tafeltennistafels enzovoort. Vergeet niet een voetbal, frisbee, jeu-de-boule setje etc. mee te nemen.

Vegan street food
Sinds 1 juni werken wij samen met een kick-ass lokale rollende keuken die zelfstandig vanuit Oproer voor jullie gaat koken: Punk Dog!
Kijk op de website van Punk Dog voor hun actuele menu.

Openingstijden keuken
Vanwege de Coronamaatregelen is de keuken voorlopig gesloten.