Hét nieuwe Oproer biercafé

Een plek die bier ademt. Waar jong en oud samen komen om te genieten van plantaardig eten, goede koffie en uiteraard: goed bier. Een plek die verbonden is met de buurt en waar iedereen zich welkom mag voelen. Een permanent festival, de hele dag geopend, om het leven te vieren.

Oproer herrijst, nóg mooier en nóg groter en jij kan ons helpen bij dit avontuur!

Om dit te bereiken zijn we een crowdfunding gestart. Check er op de campagnepagina alles over!

Check ons volledige filmpje op de campagnepagina!

Updates? Werken bij het Oproer biercafé?

Updates

Meld je aan voor updates over de crowdfunding en het nieuwe biercafé.

Werken bij Oproer

Natuurlijk zoeken we ook mensen die graag voor ons willen werken in ons nieuwe biercafé. Denk aan werken achter de bar, als floormanager, in de keuken.
Vul je gegevens in, dan sturen we je een bericht als we mensen gaan uitnodigen voor een gesprek!

Brand in het CAB-gebouw bij ons biercafé

Op 11 januari 2021 is er een brand geweest in het CAB-gebouw. Vrijdag 15 januari zou het Oproer café precies 5 jaar bestaan. We hebben in die jaren met veel bier, zweet en tranen weten op te bouwen, samen met onze (ex)-medewerkers en natuurlijk dankzij jullie.

Het Oproer biercafé is helemaal verloren, letterlijk alles is onherstelbaar beschadigd. Hoewel de brand in het midden van het pand heeft was, heeft de giftige rook zich verzameld in onze pub. Hierdoor zijn helaas al onze spullen verloren gegaan. We kunnen helaas niet meer op deze plek terugkomen, we zoeken een nieuw thuis om overnieuw te beginnen.

We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de afgelopen 5 jaar en voor de vele steunbetuigingen en lieve woorden. Dat doet ons erg goed!

Lees er hier meer over:
Biercafé Oproer in CAB-gebouw onherstelbaar beschadigd door brand
Het prestigieuze biercafé van Mark werd zwaar getroffen door grote brand in CAB-gebouw: ‘Hebben de volle laag gehad’