Biercafé

Ondanks de inzet van onze fantastische medewerkers, café-managers en de hartverwarmende steun van jullie allemaal, is het niet gelukt om ons café en winkel rendabel te maken tijdens deze tweede golf. Het is pas haalbaar om het café weer te openen als we minimaal open mogen op volledige capaciteit, zonder restricties als een maximum aantal bezoekers of eindtijd. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten voor nu afscheid te nemen van al onze fantastische café-medewerkers. :'(

Oproer biercafé
We willen een ontmoetingsplek zijn die voor iedereen toegankelijk is en ook is verbonden met de buurt. Ons publiek is dan ook heel divers. Oproer maakt zich hard om ook zo kind- en diervriendelijk mogelijk te zijn.

Drinken
Ons café serveert natuurlijk alle Oproer-bieren, op tap en fles. We hebben ook onze eigen glutenvrije bieren (24/7, Uncut IPA, Refuse/Resist en Against The Grain)! Naast bier hebben we een breed assortiment aan andere dranken.


Inspireren
We willen onze bezoekers inspireren door middel van de manier waarop we dingen doen. Oproer is een onafhankelijke Do It Yourself-plek waar duurzaamheid en respect voor het milieu, mensen, dieren en bieren belangrijke waarden voor ons zijn. Bij Oproer evolueert niet alleen het bier en het eten constant, maar ook de plek zelf. We gebruikten gerecyclede materialen van de brouwerij om het interieur van de pub en het restaurant te bouwen.

Ons terras
We hebben een heel erg gaaf terras met alle ruimte. Een enorm zitgedeelte waar we ook soms evenementen organiseren en veel ruimte hebben om te spelen, zoals een voetbalveld, speeltuin, tafeltennistafels enzovoort. Vergeet niet een voetbal, frisbee, jeu-de-boule setje etc. mee te nemen.