Winactie

Koop een Oproer Cadeauverpakking en maak kans op mooie prijzen!

Vanaf woensdag 11 november zijn er Oproer cadeauverpakkingen te koop, die naast zes bieren ook een gouden, zilveren of bronzen ticket kunnen bevatten. Deze cadeauverpakkingen zijn uitsluitend te koop bij onze Oproer Bierwinkel op de CAB-Rondom en dus niet in de webshop te bestellen. In totaal zijn er 16 tickets verstopt in de dozen; tien bronzen tickets, vijf zilveren tickets en slechts één gouden ticket. Elk ticket heeft een unieke code op de achterzijde. Door deze code te mailen naar info@oproerbrouwerij.nl, kun je bij ons bewijzen dat je hebt gewonnen. Maar wat kun je eigenlijk winnen?!

De tien bronzen tickets zijn goed voor een voucher van €10, die kan worden besteed in onze webshop. Jouw unieke, persoonlijke kortingscode vind je op de achterzijde van je ticket. Deze code kan één keer worden gebruikt.

De vijf zilveren tickets geven recht op een rondleiding door onze brouwerij voor twee personen, uiteraard inclusief een bierproeverij. De rondleiding zal in overleg met de winnaars worden gepland. Er kan, in verband met de corona maatregelen, maar één duo te gelijk langs komen. Bij de rondleiding zullen we onze brouwinstallatie laten zien en uitleg geven over het brouwproces. Ook de vaten die worden gebruikt voor onze RUIG bieren zullen aan bod komen. Daarnaast kunnen we jullie uiteraard niet bij de brouwerij laten vertrekken, zonder een biertje met jullie te hebben gedronken! Daarom is de rondleiding inclusief proeverij, met uitgebreide uitleg over de bieren, de labels en de tot stand komst van onze brouwerij. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van je vervoer. Tip: pak een OV-fiets bij station Maarssen.

Vind je het gouden ticket? Dan krijg je alle onderstaande prijzen!

Een voucher van €10 voor onze webshop. Jouw persoonlijke en unieke kortingscode staat op de achterzijde van je ticket.

Een rondleiding door de brouwerij voor twee personen, inclusief proeverij. De rondleiding zal in overleg met de winnaars worden gepland. Bij de rondleiding zullen we onze brouwinstallatie laten zien en uitleg geven over het brouwproces. Ook de vaten die worden gebruikt voor onze RUIG bieren zullen aan bod komen. Daarnaast kunnen we jullie uiteraard niet bij de brouwerij laten vertrekken, zonder een biertje met jullie te hebben gedronken! Daarom is de rondleiding inclusief proeverij, met uitgebreide uitleg over de bieren, de labels en de tot stand komst van onze brouwerij. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van je vervoer. Tip: pak een OV-fiets bij station Maarssen.

EN drie maanden lang een doos bier naar keuze gratis thuis bezorgd! De core range bieren gaan in dozen van 24 flessen. Je mag één keer per maand je eigen doos samenstellen en dus verschillende bieren kiezen met een totaal van 24 flessen. De RUIG bieren gaan per 12 in een doos. Mocht je een RUIG willen toevoegen aan je doos, dan staat één fles RUIG dus gelijk aan twee core range bieren.

Deelname is alleen toegestaan voor mensen boven de 18, dus je huisdier mag helaas niet mee doen.
Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
De actie loopt tot 31 december. Dit houdt in dat de cadeauverpakkingen met tickets tot 31 december te koop zijn. De gewonnen rondleidingen kunnen wel na die datum worden gepland.

Openingstijden van onze Oproer Bierwinkel, op de CAB-Rondom (voorheen het Biercafé)
Woensdag 15:00 – 19:30
Donderdag 15:00 – 19:30
Vrijdag 15:00 – 19:30
Zaterdag 13:00 – 19:30
Zondag 15:00 – 19:30