Doorgaan naar artikel

Huisbier voor horeca

Ontdek de magie van jouw eigen huisbier bij Oproer Brouwerij! 

Bij Oproer begrijpen we dat er niets boven een uniek en exclusief bier gaat dat perfect past bij jouw bedrijf, horecagelegenheid of evenement. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jouw eigen huisbier te creëren, een bier dat helemaal aansluit bij jouw smaak, visie en identiteit.

 

Of je nu een eigenzinnig ambachtelijk café hebt, een trendy restaurant runt of een speciaal evenement organiseert, ons team staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een speciaal bier voor jouw gasten.

Wij hebben o.a. bieren gemaakt met: De Pomp, Karel V, Goesting, Sanju, De Zaak, Kartoffel, SOIA, Louis Hartlooper Complex en Springhaver Theater in Utrecht.

 

We luisteren naar jouw wensen en smaakvoorkeuren en combineren dit met onze expertise en creativiteit om een bier te creëren dat volledig op maat gemaakt is voor jouw unieke gelegenheid. Maar het houdt niet op bij alleen het brouwen. We bieden ook ondersteuning bij het ontwerpen van gepersonaliseerde etiketten en het creëren van een opvallende branding die jouw huisbier echt tot leven brengt.

 

Met jouw eigen huisbier creëer je een onvergetelijke ervaring en versterk je jouw merkidentiteit. Het wordt een bier dat jouw klanten of gasten exclusief bij jou kunnen proeven, waardoor ze keer op keer terugkomen voor die unieke smaakbeleving.Wil je ook een eigen huisbier? Dat kan!
Neem snel contact met ons op.

Stuur een mail naar sales@oproerbrouwerij.nl of bel naar 06 30 22 70 61.

Sluiten (esc)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al ons nieuws en krijg meteen 5% korting op je volgende bestelling!

Ben je 18 jaar of ouder?

Welkom bij Oproer Brouwerij, Biercafé en webshop.
Ben je oud genoeg?

Zoek

Je winkelmand is op het moment leeg
Koop nu