Doorgaan naar artikel

Bijeenkomsten en verhuur

Iets organiseren op een inspirerende en gezellige plek? Met 800m2 is er genoeg ruimte om van jouw (zakelijke) bijeenkomst, vergadering of borrel een daverend succes te maken!

Gratis parkeren, aanwezigheid van een beamer, goed bier én plantaardig eten zijn slechts een paar van de voordelen aan het Oproer Biercafé.

Bijeenkomst

Vergadering, meeting, clubbijeenkomst?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt een deel van de ruimte afhuren. We hebben genoeg stoelen, voor een vergadering of bijeenkomst, maar we kunnen ook de ruimte voor je leegmaken. Huren van een beamer met scherm is mogelijk.

Feest

Verjaardag, babyshower, feestje?

Wil je je verjaardag, of iets anders bij ons vieren? Het is mogelijk om een deel van de ruimte te reserveren voor je eigen feestje. We hebben ruimte voor 10 tot 200 personen. We overleggen graag met jou voor je specifieke wensen.

Event

Je eigen event?

Heb je andere wensen? Je kan altijd met ons mailen voor de mogelijkheden.

Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten, dus dan is het mogelijk om ons café af te huren. Zo is ons café bijvoorbeeld al gebruikt voor een fotoshoot, video-opname, politieke ruimte en vergaderlocatie.

Sluiten (esc)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al ons nieuws en krijg meteen 5% korting op je volgende bestelling!

Ben je 18 jaar of ouder?

Welkom bij Oproer Brouwerij, Biercafé en webshop.
Ben je oud genoeg?

Zoek

Je winkelmand is op het moment leeg
Koop nu