Doorgaan naar artikel

Huurbrouwen

Huurbrouwen bij Oproer Brouwerij: ontdek de mogelijkheden voor jouw merk!

Ben jij klaar om je eigen biermerk naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je je eigen recepten creëren en je eigen bier op de markt brengen? Wil je opschalen, of heb je zelf niet genoeg ketelruimte? Dan is huurbrouwen bij Oproer de perfecte keuze!

 

Wat is huurbrouwen?

Het is een mogelijkheid om gebruik te maken van onze brouwfaciliteiten, onder begeleiding van ons ervaren team van brouwers. Met huurbrouwen kun je je eigen bier produceren zonder de hoge kosten en verplichtingen die gepaard gaan met het bezitten van een eigen brouwerij. Het is een flexibele en schaalbare oplossing die je de vrijheid geeft om je bierproductie aan te passen aan je behoeften.

 

Wat bieden wij?

  • Per batch kan er tussen de 1.800 en 2.300 liter bier gebrouwen worden.
  • Het bier kan afgevuld worden op fles, blik en fust.
  • Lever je eigen recept aan, of maak een recept in samenwerking met de brouwer.

 

White label

Wil je minder dan 18hl brouwen? Of heb je nog geen eigen recept, maar wil je wel beginnen met je eigen merk? Met white label brouwen openen zich eindeloze mogelijkheden om snel de markt te betreden, je klantenkring uit te breiden en jouw eigen unieke bierproducten aan te bieden.

 

Of je nu een startende brouwer bent die zijn eerste stappen zet in de bierindustrie, of een ervaren brouwer die zijn bestaande merk wil uitbreiden, brouwen bij Oproer Brouwerij opent de deuren naar eindeloze mogelijkheden. Het is een kans om je passie voor brouwen om te zetten in een succesvolle onderneming.Interesse? Neem contact met ons op, dan praten we verder onder het genot van een goed bier.

Stuur een mail naar sales@oproerbrouwerij.nl of bel 06 30 22 70 61.

Sluiten (esc)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al ons nieuws en krijg meteen 5% korting op je volgende bestelling!

Ben je 18 jaar of ouder?

Welkom bij Oproer Brouwerij, Biercafé en webshop.
Ben je oud genoeg?

Zoek

Je winkelmand is op het moment leeg
Koop nu